Răspuns :
(7-a) * b = c
7b - ab = c /-c
7b - ab - c = 0
7b - (ab+c) = 0
=) - rezulta ca...
pt b = 1 =) 7 - (a*1+c) = 0 =) a*1+c=7
0*1+7=0 =) a=0 si c=7
1*1+6=0 =) a=1 si c=6
............ le faci tu pe toate pana la:
7*1+0=0 =) a=7 si c=0 (*)
pt b=2 =) 14 - ( 2a+c) = 0 =) 2a+c=14
2*1+12=14 =) a=1 si c=12
................ continui tu pana la:
2*7+0=14 =) a=7 si c=0 (*)
Si tot ii dai valori lui b, pana cand deduci valorile lui a si c ( valorile lor le deduci prin faptul ca se repeta (*) ca a ii ... si c ii ... )
Daca nu ai inteles contacteaza-ma in particular ca sa-ti explic mai bine.
coronita? :) ;)
7b - ab = c /-c
7b - ab - c = 0
7b - (ab+c) = 0
=) - rezulta ca...
pt b = 1 =) 7 - (a*1+c) = 0 =) a*1+c=7
0*1+7=0 =) a=0 si c=7
1*1+6=0 =) a=1 si c=6
............ le faci tu pe toate pana la:
7*1+0=0 =) a=7 si c=0 (*)
pt b=2 =) 14 - ( 2a+c) = 0 =) 2a+c=14
2*1+12=14 =) a=1 si c=12
................ continui tu pana la:
2*7+0=14 =) a=7 si c=0 (*)
Si tot ii dai valori lui b, pana cand deduci valorile lui a si c ( valorile lor le deduci prin faptul ca se repeta (*) ca a ii ... si c ii ... )
Daca nu ai inteles contacteaza-ma in particular ca sa-ti explic mai bine.
coronita? :) ;)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!