Răspuns :
a + b = 371
3a + 2b = 1006
a = 371- b
3 ( 371 - b ) + 2b = 1006
1113 - 3b + 2b = 1006
1113 - 1006 = 3b - 2b
107 = b
b = 107
a = 371- 107
a = 264
verificam
264 + 107 = 371
3a + 2b = 1006
a = 371- b
3 ( 371 - b ) + 2b = 1006
1113 - 3b + 2b = 1006
1113 - 1006 = 3b - 2b
107 = b
b = 107
a = 371- 107
a = 264
verificam
264 + 107 = 371
a+b=371
a=371-b
3a+2b=1006
din ultimele doua inlocuim a
3*(371-b)+2b=1006
1113-3b+2b=1006
1113-b=1006
b=1113-1006
b=107
a+b=371
b=107
rezulta ca a=371-107
a=264
a=371-b
3a+2b=1006
din ultimele doua inlocuim a
3*(371-b)+2b=1006
1113-3b+2b=1006
1113-b=1006
b=1113-1006
b=107
a+b=371
b=107
rezulta ca a=371-107
a=264
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!