Răspuns :
a+b=6335 ⇒ ca c egal cu 9655-6335
c=3320
b+c=7522 ⇒ ca a=9655-7522
a=2133
b=9655-(3320+2133)
b=9655-5453
b=4202
c=3320
b+c=7522 ⇒ ca a=9655-7522
a=2133
b=9655-(3320+2133)
b=9655-5453
b=4202
9655-7522=2133(a)
6335-2133=4202(b)
7522-4202=3320(c)
cum am făcut:din sumă am scăzut b+c și am aflat a.Din a+b am scăzut a și mi-a dat b.Din b+c am scăzut b și dă c.
6335-2133=4202(b)
7522-4202=3320(c)
cum am făcut:din sumă am scăzut b+c și am aflat a.Din a+b am scăzut a și mi-a dat b.Din b+c am scăzut b și dă c.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!