Răspuns :
x=12*(6-68)
x=12*(-62)
x= -744
p=[24*(-744)*16*(-744)*(-744+2)]
p=(-17856)*(-11904)*(-742)
p=212 557 824 * (-742)
p= -157 717 905 408
x=12*(-62)
x= -744
p=[24*(-744)*16*(-744)*(-744+2)]
p=(-17856)*(-11904)*(-742)
p=212 557 824 * (-742)
p= -157 717 905 408
x=12x6-68
x=-744
(24x-744)x(16+-744)x-744+2
=-17.856x(-728)x(-742)
=-157 717 905 408
x=-744
(24x-744)x(16+-744)x-744+2
=-17.856x(-728)x(-742)
=-157 717 905 408
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!