Răspuns :
a + b + c= 589
a + b = 468
c = ( a+b+c)- (a+b)= 589 - 468 rezulta ca c= 121
b= c+ 122 = 121 + 122 = 243
a = 468 - b = 468 - 243 rezulta ca a=225
a + b = 468
c = ( a+b+c)- (a+b)= 589 - 468 rezulta ca c= 121
b= c+ 122 = 121 + 122 = 243
a = 468 - b = 468 - 243 rezulta ca a=225
A+B+C=589
A+B=468
C=B-122
468+C=589
C=589-468
C=121
B=C+122
B=121+122
B=243
A+243+121=589
A=589-364
A=225
225+243+121=589
A+B=468
C=B-122
468+C=589
C=589-468
C=121
B=C+122
B=121+122
B=243
A+243+121=589
A=589-364
A=225
225+243+121=589
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!