Răspuns :
c= 625-b
b= 453-a
c= 625-(452-a)= 625-452+a = 173 + a
c= 173 + a
A+b+c=879a+ 453-a + 173 + a = 879
3a + 626= 879
3a= 879-626
3a=253 => a=253/3
si inlocuiesti dar mai verifica mi calculele inca o data
b= 453-a
c= 625-(452-a)= 625-452+a = 173 + a
c= 173 + a
A+b+c=879a+ 453-a + 173 + a = 879
3a + 626= 879
3a= 879-626
3a=253 => a=253/3
si inlocuiesti dar mai verifica mi calculele inca o data
(a+b+c)-(a+b)=c
879-453=426 c=426
b+c= 625
b+426=625
b=625-426
b= 199
a+b=453
a+199=453
a=453-199
a= 254
b=199
c=426
sper ca team ajutat
879-453=426 c=426
b+c= 625
b+426=625
b=625-426
b= 199
a+b=453
a+199=453
a=453-199
a= 254
b=199
c=426
sper ca team ajutat
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!