Răspuns :
deci suma lat.= 106 rezulta ca suma lungimii si latimii este 106 pe 2= 53
L= 3xlatime+5 si inlocuim L cu 3xlatime+5
rezulta latime+3xlatime+5=53
4latime+5=53
4latime=48 rezulta latimea este egala cu 12
Lungimea este egala cu 3x12+5=36+5=41
l=12 L=41
L= 3xlatime+5 si inlocuim L cu 3xlatime+5
rezulta latime+3xlatime+5=53
4latime+5=53
4latime=48 rezulta latimea este egala cu 12
Lungimea este egala cu 3x12+5=36+5=41
l=12 L=41
lat= 106 => suma lungimii si latimii este 106 pe 2= 53
L= 3x l+5 si inlocuim L cu 3x l+5
=> l+3x l +5=53
4 l+5=53
4 l=48 => l = cu 12
Lungimea este egala cu 3x12+5=36+5=41
l=12 L=41
L= 3x l+5 si inlocuim L cu 3x l+5
=> l+3x l +5=53
4 l+5=53
4 l=48 => l = cu 12
Lungimea este egala cu 3x12+5=36+5=41
l=12 L=41
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!