Răspuns :
mg = radical din 2rad3* 6rad3
mg= radical din 12rad 9
mg = radical din 12*3
mg= radical din 36
mg=6
mg= radical din 12rad 9
mg = radical din 12*3
mg= radical din 36
mg=6
___
mg=√a·b
mg=√(2·√3·6·√3)
mg=√(√3·√3·2·6)
mg=√[(√3)²·12)
mg=√(3·12)
mg=√36
mg=6
mg=√a·b
mg=√(2·√3·6·√3)
mg=√(√3·√3·2·6)
mg=√[(√3)²·12)
mg=√(3·12)
mg=√36
mg=6
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!