👤

a) (2radical din 5 +7radical din 6) - ( 4radical din 5 + 2radical din 6) =
b)1radical din 11 - 4radical din 13- ( 3radical din 13 -2radical din 11 ) =
c)4radical din 2 - 5radical din 6 - ( 4radical din 2 - 5radical din 7 ) = 
Va rog !:*


Răspuns :

(2√5+7√6)-(4√5-2√6)=
a)  2√5+7√6-4√5+2√6=
2√5-4√5+7√6+2√6=
-2√5+9√6. asa ramane, nu mai ai ce calcula

b)1√11-4√13-(3√13-2√11)=
1√11-4√13-3√13+2√11=
1√11+2√11-4√13-3√13=
3√11-7√13. la fel, ramane asa

c) 4√2-5√6-(4√2-5√7)=
4√2-5√6-4√2+5√7= 
4√2-4√2-5√6+5√7=
-5√6+5√7 .tot asa ramane

cel mai bun raspuns? 

4,6√3-3√5+2,6-1√3-1,4√5-4,6√3+1=
4,6√3-1√3-4,6√3-3√5-1,4√5+2,6+1=
3,6√3-4,6√3-3√5-1,4√5+2,6+1=
-1√3-1,6√5+3,6.
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!


Ze Questions: Alte intrebari