Răspuns :
1)expresia este egala cu 6radical din18+radical din 32-3radical din50+radical din80-radical din10=7radical din2+4RSDICSL DIN5-RADICAL DIN10.
2)Aducem la acelasi numitor si rezulta:
(3x+3-2x+30)/6=(6-6x)/6
7x=6-33
7x=-27 x=-27/7
2)Aducem la acelasi numitor si rezulta:
(3x+3-2x+30)/6=(6-6x)/6
7x=6-33
7x=-27 x=-27/7
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!