Răspuns :
2,6* x = 40,54 +50,46
2,6x= 91,00
91,00 se scrie ca 91.
x= 91 :(-2,6). | *10
x = 910 : (- 26)
x= -35
2,6*x=40,54+50,46
2.6*x=91
x=91 supra 26 supra 10
x=91*10 supra 26 ( se simplifica 10 cu 26 prin 2 , la 10 ramane 5 si la 26 ramane 13 , se simplifica 91 cu 13 prin 13 di la 91 ne ramane 7)
x=35
2.6*x=91
x=91 supra 26 supra 10
x=91*10 supra 26 ( se simplifica 10 cu 26 prin 2 , la 10 ramane 5 si la 26 ramane 13 , se simplifica 91 cu 13 prin 13 di la 91 ne ramane 7)
x=35
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!