Răspuns :
6*(9-3)=6*6=36
(8-3)*6=5*6=30,deci prima afirmatie e falsa,deoarece 36 e diferit de 30
27+4*9=27+36=63
9*3+5*9=27+54=81.deci a doua afirmatie e falsa
(8-3)*6=5*6=30,deci prima afirmatie e falsa,deoarece 36 e diferit de 30
27+4*9=27+36=63
9*3+5*9=27+54=81.deci a doua afirmatie e falsa
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!