Răspuns :
a+b=804
a-b=146 rezulta ca a=b+146
a+b=804
b+146+b=804
2b+146=804
2b=804-146
2b=658
b=329
a=b+146
a=329+146
a=475
a-b=146 rezulta ca a=b+146
a+b=804
b+146+b=804
2b+146=804
2b=804-146
2b=658
b=329
a=b+146
a=329+146
a=475
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!