Răspuns :
a=1
b=-4
c=3
Δ=b2-4ac
Δ=16-12
Δ=4
x1,2= -b +- √Δ / 2a
x1,2=4 +- √2 / 2
x1= 3
x2=1
Nu prea înţelegi -_- .
b=-4
c=3
Δ=b2-4ac
Δ=16-12
Δ=4
x1,2= -b +- √Δ / 2a
x1,2=4 +- √2 / 2
x1= 3
x2=1
Nu prea înţelegi -_- .
e mai simplu daca desfaci 4x si grupezi termenii asemenea
x² -3x -x +3
(x²-x) - (3x -3)
x(x-1) - 3(x-1), dai factor comun paranteza (x-1)
(x-1)(x-3)
x² -3x -x +3
(x²-x) - (3x -3)
x(x-1) - 3(x-1), dai factor comun paranteza (x-1)
(x-1)(x-3)
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!