Răspuns :
(x+2)(2x-1)=2x²-1x+4x+2
x(x+3)=x²+3x
(2x+2)(3x-3)=9x²-6x+6x-6
E(x)=xsuprax³+x²:2x²-1x+4x+2-x²+3x supra 9x²-6x+6x-6
E(x)=xsupra x³+x²:x³+2 supra 9x²-6
E(x)=x supra x³+2 supra 9x²-6 gata sper ca te-am ajutat
x(x+3)=x²+3x
(2x+2)(3x-3)=9x²-6x+6x-6
E(x)=xsuprax³+x²:2x²-1x+4x+2-x²+3x supra 9x²-6x+6x-6
E(x)=xsupra x³+x²:x³+2 supra 9x²-6
E(x)=x supra x³+2 supra 9x²-6 gata sper ca te-am ajutat
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!