Răspuns :
x²+12x+36=
( a+b)² asta este formula cu care se aseamana
a²=x² ⇒ a=x
b²=36 ⇒ b=√36=6
2ab= 2 * x*6 = 12x
( a+b)² asta este formula cu care se aseamana
a²=x² ⇒ a=x
b²=36 ⇒ b=√36=6
2ab= 2 * x*6 = 12x
X ² +12x+36=x²+2*x*6+6²=(x+6)²
deoarece aplicam formula
(a+b)²=a²+2ab+b²
deoarece aplicam formula
(a+b)²=a²+2ab+b²
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!