Răspuns :
a+b+c=372 (1)
a+b=247(2)
b+c=249 (3)
Inlocuim (2) in (1) si obtinem:
247+c=372
c=372-247
c=125
Inlocuim c in (3) si il vom afla pe b:
b=249-c
b=249-125
b=124
Inlocuim b in (1) si il vom afla pe a:
a=247-b
a=247-124
a=123
a=123;b=124;c=125
a+b=247(2)
b+c=249 (3)
Inlocuim (2) in (1) si obtinem:
247+c=372
c=372-247
c=125
Inlocuim c in (3) si il vom afla pe b:
b=249-c
b=249-125
b=124
Inlocuim b in (1) si il vom afla pe a:
a=247-b
a=247-124
a=123
a=123;b=124;c=125
a+b+c=372
a+b=247
b+c=249
247+c=372
c=372-247
c=125
a+247=372
a=372-249
a=123
a+b=247
123+b=247
b=247-123
b=124
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!