Răspuns :
cele trei solutii
I. II. III.
ms1 ms2 ms3=ms1+ms2
c1=36% c2=48% c3=42%
md1=ms1*c1/100 (1) md2=ms2*c2/100 (2) md3=md1+md2 (3)
dar
md3=ms3*c3/100 (4)
din (3) si (4 )
ms3*c3/100=md1+md2 in care inlocuim pe (1) si (2)
ms3*c3/100=ms1*c1/100+ ms2*c2/100
sau (ms1+ms2)c3/100= ms1*c1/100+ ms2*c2/100
ms1c3/100+ms2c3/100= ms1*c1/100+ ms2*c2/100
42ms1 +42ms2=36ms1+48ms2
6ms1=6ms2
ms1=ms2 I: prin ms2
===>ms1/ms2=1
I. II. III.
ms1 ms2 ms3=ms1+ms2
c1=36% c2=48% c3=42%
md1=ms1*c1/100 (1) md2=ms2*c2/100 (2) md3=md1+md2 (3)
dar
md3=ms3*c3/100 (4)
din (3) si (4 )
ms3*c3/100=md1+md2 in care inlocuim pe (1) si (2)
ms3*c3/100=ms1*c1/100+ ms2*c2/100
sau (ms1+ms2)c3/100= ms1*c1/100+ ms2*c2/100
ms1c3/100+ms2c3/100= ms1*c1/100+ ms2*c2/100
42ms1 +42ms2=36ms1+48ms2
6ms1=6ms2
ms1=ms2 I: prin ms2
===>ms1/ms2=1
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Chimie. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!