Răspuns :
= 1+[2+(3x9-6)+56]-9=
= 1+[2+(3x9-6)+56]-9=
=1+[2+(27-6)+56]-9=
=1+(2+21+56)-9=
=1+(23+56)-9=
=1+79-9=
=80-9=
=71
= 1+[2+(3x9-6)+56]-9=
=1+[2+(27-6)+56]-9=
=1+(2+21+56)-9=
=1+(23+56)-9=
=1+79-9=
=80-9=
=71
Faci prima data paranteza rotund a si face 9 dupa faci paranteza patrata si dupa cealalta paranteza si dupa calculezi
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!