Răspuns :
a+b+c=570
b+c=423=>b=423-c
a=-3c
inlocuim => 3c+(423-c)+c=570
3c=570-423
3c=147
c=49
de aici afli a si b
b+c=423=>b=423-c
a=-3c
inlocuim => 3c+(423-c)+c=570
3c=570-423
3c=147
c=49
de aici afli a si b
Notam numerele cu a, b si c.
a + b + c = 570
b + c = 423
_____________
a = 570 - 423 = 147
a = 3 * c -> 147 = 3 * c -> c = 147 / 3 = 49
a + b + c = 570 -> 147 + b + 49 = 570 -> b = 570 - 147 - 49 = 374
Deci, a = 147, b = 374, c = 49
a + b + c = 570
b + c = 423
_____________
a = 570 - 423 = 147
a = 3 * c -> 147 = 3 * c -> c = 147 / 3 = 49
a + b + c = 570 -> 147 + b + 49 = 570 -> b = 570 - 147 - 49 = 374
Deci, a = 147, b = 374, c = 49
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Matematică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!