Scrii expresia F.E.M in cele doua cazuri F1=B1*I1*L si F2=B2*I2*L I2=I1/2 si B2=4*B1 Deci F2=I1*4*B1*L/2*I1*B1*L Dupa ce simplifici cu I1, L1, L si 2 obtii F2=2*F1 deci forta creste de doua ori. Succes!
Vă mulțumim că ați ales să vizitați platforma noastră dedicată Fizică. Sperăm că informațiile prezentate v-au fost utile. Dacă aveți întrebări suplimentare sau aveți nevoie de ajutor, nu ezitați să ne contactați. Vă așteptăm cu drag data viitoare și vă încurajăm să ne salvați în lista de favorite!